OGLED IN PRODAJA VOZIL: KAMNIŠKA CESTA 19, KAMNIK, gsm: +386 51 608 608, e-mail: info@finnova.si

FINNOVA

o podjetju

KOMISIJSKA

prodaja

PRODAJA

rabljenih vozil

ODKUP

rabljenih vozil

ZAVAROVANJE

vozil

FINNOVA

o podjetju

FINNINFO

novice in novosti

Najem prostorov // NOVOST

za hrambo vozil, avtodomov, plovil, kamp prikolic,...

>> več

 

Iščemo vozila! // NOVOST

Imate vozilo, ki ga želite prodati po najboljši tržni ceni? Za to lahko poskrbimo mi!

>> več

 

Preventivni pregled vozil za zveste kupce! // NOVOST

Za vsa  vozila kupljena pri nas nudimo po prevoženih 1000 km brezplačni preventivni pregled.

>> več

 

 

 

Osnovna dejavnost podjetja je trgovanje z vozili znotraj Evropske unije ter prodaja le-teh zunaj meja Evropske unije, s katero se podjetje ukvarja od leta 1992. Ker želimo našim strankam ponuditi kakovostne produkte in storitve, sodelujemo le z preverjenimi podjetji, trgovci in finančnimi inštitucijami (banke in leasing hiše) v Evropi.

 

Naša zaloga rabljenih vozil se spreminja glede na povpraševanje, omeniti pa velja, da imamo na zalogi vedno vsaj 100 vozil. V primeru, da določenega vozila ni na zalogi, lahko ponudimo vozilo iz zaloge naših poslovnih partnerjev ali pa stranki omogočimo nakup po naročilu, vozilo uvozimo ter uredimo vso pripadajočo dokumentacijo.

 

 

Ker se zavedamo, da je čas dobrina, ki nam vsem primanjkuje, vam omogočimo hitro ureditev avtomobilskega zavarovanja, nudimo pa vam tudi nezgodna in življenska zavarovanja ter prepis vozil.

 

NAKUP AVTOMOBILA

 

Za nakup avtomobila ali katerega koli drugega vozila, si je potrebno vzeti nekaj časa. Zaradi slabih razmer v gospodarstvu je povpraševanje po rabljenih vozilih nekoliko večje kot nekoč. Tudi cene rabljenih vozil so nekoliko padle.

Oglejte si rabljena vozila, ki jih ponujamo v našem podjetju Finnova d.o.o.. Obiščite nas v naši novi poslovalnici. Naši prijazni prodajalci vam bodo z veseljem svetovali pri nakupu rabljenega vozila. Poleg tega pa smo, če želite svoje vozilo prodati ravno tako vabljeni k nam.

 

 

FINNOVA D.O.O. VSE PRAVICE PRIDRŽANE 2012

IZDELAVA SPLETNIH STRANI: SK MEDIJA