OGLED IN PRODAJA VOZIL: KAMNIŠKA CESTA 19, KAMNIK, gsm: +386 51 608 608, e-mail: info@finnova.si

FINNOVA

o podjetju

KOMISIJSKA

prodaja

PRODAJA

rabljenih vozil

ODKUP

rabljenih vozil

ZAVAROVANJE

vozil

PRODAJA

rabljenih vozil

FINNINFO

novice in novosti

Najem prostorov // NOVOST

za hrambo vozil, avtodomov, plovil, kamp prikolic,...

>> več

 

Iščemo vozila! // NOVOST

Imate vozilo, ki ga želite prodati po najboljši tržni ceni? Za to lahko poskrbimo mi!

>> več

 

Preventivni pregled vozil za zveste kupce! // NOVOST

Za vsa  vozila kupljena pri nas nudimo po prevoženih 1000 km brezplačni preventivni pregled.

>> več

 

 

 

V podjetju Finnova prodajamo rabljena vozila. Vabimo vas, da se oglasite na našem prodajnem mestu, kjer imamo veliko izbiro rabljenih vozil. Poleg same prodaje rabljenih vozil poskrbimo za vse potrebne dokumente in vam tako olajšamo nakup rabljenega vozila. Prijazni prodajalci vozil vam bodo strokovno svetovali pri izbiri rabljenega vozila, vzdrževanja in vam olajšali nakup. pri nas lahko dobite  rezervne dele za osebna, kombi ali tovorna vozila, prav tako imamo možnost dobave pnevmatik vseh dimenzij.

 

 

Lahko se zgodi, da če se sami ravno ne spoznate na vozila in njihovo delovanje, kupite rabljen avto, ki ima slabo vzdrževan in delujoč motor. Posledično imate lahko z njim dodatne stroške,zato vam priporočamo, da se v primeru nakupa vozila odločite za izkušenega prodajalca, ki je prisoten na trgu rabljenih vozil že dlje časa.

 

Podjetje Finnova, ki je specializirano za prodajo rabljenih vozil je zagotovo pravi naslov za vas. V podjetju Finnova rabljena vozila tudi uvažamo iz držav Evropske unije. Na voljo imamo rabljena vozila različnih znamk. Običajno jih imamo na zalogi okoli sto, tako da boste zagotovo našli primerno vozilo zase. Če pa rabljenega avtomobila, ki ga iščete, ni v naši ponudbi, lahko ponudimo vozilo iz zaloge naših poslovnih partnerjev. Svojim strankam omogočamo tudi nakup po naročilu. Naši prijazni in izkušeni sodelavci vam bodo pri nakupu rabljenega vozila z veseljem pomagali pri izbiri in s strokovnimi nasveti. Prednost nakupa rabljenega vozila pri podjetju Finnova je tudi v tem, da so vsa vozila strokovno pregledana in tehnično brezhibna.

 

V podjetju Finnova poskrbimo tudi za ureditev vseh potrebnih dokumentov; namesto vas uredimo avtomobilsko zavarovanje, prepišemo vozilo, lahko vam, na vašo željo, vozilo tudi dostavimo na želeno lokacijo.

 

Zato vabljeni v podjetje Finnova, kjer se boste lahko sami prepričali o pestrosti ponudbe rabljenih vozil. Naše prijazno osebje pa bo poskrbelo, da boste dobili avtomobil, ki ga iščete, in nas boste zadovoljni zapustili.

 

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP RABLJENEGA VOZILA PRI PODJETJU FINNOVA?

 

V času krize in slabe gospodarske rasti se veliko ljudi raje kot za nakup novega avtomobila odloči za nakup rabljenega. Rabljeni avtomobili so namreč bistveno cenejša rešitev kot nova, in za solidno ceno lahko dobite odlično ohranjeno rabljeno vozilo, ki vam bo še dolga leta služilo. Toda pri nakupu rabljenega avtomobila morate biti precej previdni, sicer se lahko pošteno uštejete. Predvsem če je rabljeno vozilo na videz lepo ohranjeno, brez prask in rje, vas lahko hitro premami. Toda privlačna zunanjost še ni zagotovilo za brezhibno delovanje motorja rabljenega avtomobila. Lahko se zgodi, da če se sami ravno ne spoznate na vozila in njihovo delovanje, kupite rabljen avto, ki ima slabo vzdrževan in delujoč motor, in posledično boste imeli z njim same stroške. Zato je izredno priporočljivo, da se v primeru nakupa rabljenega vozila odločite za pooblaščene prodajalce.

 

Podjetje Finnova, ki je specializirano za prodajo rabljenih vozil, je zagotovo pravi naslov za vas. V podjetju Finnova rabljena vozila tudi uvažamo iz držav Evropske unije. Na voljo imamo rabljena vozila različnih znamk, ponavadi jih imamo na zalogi okoli sto, tako da boste zagotovo našli kakšno vozilo tudi zase. Če pa rabljenega avtomobila, ki ga iščete, ni v naši ponudbi, lahko ponudimo vozilo iz zaloge naših poslovnih partnerjev ali pa stranki omogočimo nakup po naročilu. Naši prijazni in izkušeni sodelavci vam bodo pri nakupu rabljenega vozila z veseljem pomagali pri izbiri in s strokovnimi nasveti. Prednost nakupa rabljenega vozila pri pojetju Finnova je tudi, da so vsa vozila pregledana in tehnično brezhibna.

V podjetju Finnova poskrbijo tudi za ureditev vseh potrebnih dokumentov, namesto vas uredijo avtomobilsko zavarovanje, nudijo tudi prepis vozil. Zato vabljeni v podjetje Finnova, kjer se boste lahko sami prepričali o pestrosti ponudbe rabljenih vozil, naše prijazno osebje pa bo poskrbelo, da boste dobili avtomobil, ki ga iščete, in nas boste zadovoljni zapustili.

 

PAMETNI NAKUP AVTOMOBILA

 

Znanih je precej nasvetov kako opraviti pameten nakup avtomobila. Mi pa vam predvsem svetujemo, da si izberete vozilo, ki dejansko ustreza vašim potrebam pa tudi vašim finančnim zmožnostim.

Naši izkušeni sodelavci vam bodo pri nakupu rabljenega vozila z veseljem pomagali pri izbiri s strokovnimi nasveti. Vsa vozila so pregledana in tehnično brezhibna, kar zagotovo predstavlja prednost pri nakupu avtomobila.

 

 

 

 

NA VRH

 

OGLEJTE SI NAŠO ŠIROKO PONUDBO RABLJENIH:

 

AVTOMOBILOV

DOSTAVNIH VOZIL

PNEVMATIK

FINNOVA D.O.O. VSE PRAVICE PRIDRŽANE 2012

IZDELAVA SPLETNIH STRANI: SK MEDIJA